Aqua Danica
Tilbage til webshop

200W RØD & INFRARØD LED lyspanel

1.500,00 DKK


Apperatet her kan med fordel anvendes til alle former for sygdomme gener. Og har man ingen symptomer på noget, så er det godt at bruge forebyggende, 20 min. et par gange om ugen. 

Det virker på den måde at det øger blodtilførslen i det berørte område, og det gør at der tilføre mere ilt til stedet. det er det samme som kroppen i det berørte område er sat på turbo. Samtidig fjerner den bakterier, virus, tungmetaller m.m. fra blodet, stort set fjerner den det som ikke skal være der. 

Når du f.eks. har smerter i ryggen, så er det fordi nogle bakterier har fundet et    sted hvor der ikke er så stor blodgennemstrømning, og her kan de rigtig formere sig. Og når de er mange nok, så er det det gør ondt. Når man så bruger apperatet her på det ømme område, så forøges blodcirkulationen, og bakterierne og dermed smerten forsvinder, og samtidig dræber det røde og infrarøde lys også bakterier, så det går rigtig hurigt med at blive smertefri. Faktisk så hurtigt at an ikke tror det før man selv har prøvet det. 

Prisen her er under halvdelen af hvad den ellers koster, og 100 gange mindre end  hvad sådan et apperat er værd. 

Apperatet her kræver en masse vædske, så både før og efter behandling, bør indtages et stort glas renset vand. Har du ikke en vores vandrensere, som er den sundeste på markedet, så får du 500,- i rabat når du samtidig køber Lyspanelet    her. Ring evt. og hør nærmere. eller betal fuld pris for dem begge, og jeg returnerer de 500.- af dem.

1
+
Tilføj til kurv