LED LAZER lyspanel 300w

2.500,00 DKK


Dette apparat, er ud over om3 vandet, noget af det bedste jeg nogensinde har brugt for mit helbred. Og jeg garanterer personligt for at du vil blive meget tilfreds ned det.

Kan du mærke lidt forkølelse eller halsbetændelse der er på vej, så sæt den på 10-15 min. så mærker du ikke mere til det.

Har du overtræner eller bare ondt i en muskel, så sæt den på, og det er typisk væk efter 10-15 min. Ledsmerter kan godt tage længere tid.

Fejler du ingenting, så brug den 2 x 30 min. om ugen, og  den renser blodet for bakterier, tungmetaller og affaldsstoffer. Sætter gang i blodomløbet, så kroppen får mere ilt. Selv om jeg er gammel og fed, så er mit kolesteroltal helt uhørt så flot det kan være for en ung veltrænet sportsmand, kun 10% af dem har et kolesteroltal under 4,5 mit er 4,2, det samme med mit blodtryk Ikke ret mange har et blodtryk under 115, som det skal være, hvis man vil være sikker på ikke at få hjertekarsygdomme, mit er 100/73. og det er til dels takket være apparatet her og om3 vandet.

Det her er vores mest solgte model. da den er både kraftig og handy.

Drik et glas OM3 vand før og efter behandling, da den smider affaldsstofferne ud gennem huden, og det kræver en masse vand. Glemmer du at drikke vandet kan du blive dehydreret, men det er væk med det samme, når du så drikker noget vand.

Den skal bruges på bar hud, og du kan ikke få for meget. men det anbefales at den bruges 10-30 min. 

Husk at hvis ventilationshullerne dækkes til, kan den blive varm, selv om det er kold lazer.

Der er 2 knapper på den, den ene NIR er infrarød og selv om man ikke kan se den, skal den også være tændt.

Man kan nøjes med at tænde den infrarøde ved behandling i ansigtet, så man slipper for det skarpe lys i øjnene.


Antal
1
Tilføj til kurv